Softshell

Nano-softshell werd naar zeggen ontwikkelt door het Britse bedrijf Buffalo. De bedoeling was om de voering van een jas (de fleece) en de buitenkant van de jas (de hardshell) samen te vervangen door één laag. Hierbij werd er vooral op gelet dat de stof zowel waterafstotend als ademend zou zijn. En dat is zeker gelukt! Wat de nano-softshell een erg fijne stof maakt. Bekijk ons volledige aanbod met tientallen kleuren hieronder.

More Information

De voordelen van nano-softshell

Nanotex softshell is een favoriet uit ons assortiment! Het heeft eigenschappen als: water- en vuilafstotend, winddicht maar toch ademend, het is makkelijk schoon te maken, heeft een erg zachte binnenzijde én een lange levensduur. Om deze redenen wordt het veel gebruikt voor outdoor kleding. Denk bijvoorbeeld aan kleding voor lange wandeltochten. Je blijft (redelijk) droog tijdens de regen, en wordt niet nat van het zweet door de ademende factor van het stof. Juist doordat de stof waterafstotend is en niet waterdicht blijft de stof heel goed ademen.

Nog een bijkomend voordeel: de stof pluist en rafelt niet, super handig voor het verwerken! Loop je tegen vragen of problemen aan tijdens het verwerken van nano-softshell? Laat het ons dan gerust weten, wij helpen je graag verder :).

Toch op zoek naar een andere stof? Kijk dan eens hier!

Nano-softshell kopen?

Voor 20:00 besteld? Dan doen wij onze uiterste best om je pakketje vandaag nog te verzenden! Bij een bestelling vanaf 50 euro doen we dat zelfs gratis :).

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
  1. Animals 7 items
  2. Fantasy 1 item
  3. Solid 29 items
Less
Materials
  1. Elastane 12 items
  2. Elastomer 17 items
  3. Polyesther 37 items
Less

37 Items

37 Items