Stitched by You

Stitched by You

Stitched by You is al jaren een bekende onder de zelfmaakmodebladen. Het blad staat vol met leuke patronen om zelf te maken, en nog leuker: (een deel van) de stoffen die zij gebruiken zijn ook te verkrijgen bij Textielstad! Je vindt de stoffen hieronder online, maar natuurlijk ook in onze winkel van maar liefst 2000 m2 in Tilburg.

More Information

Welke stoffen vind ik op deze afdeling?

Textielstad heeft stoffen in de collectie die terug te vinden zijn in het tijdschrift Stitched by You. Het jongste tijdschrift van Nederland met iedere uitgave een twintigtal aan patronen om zelf aan de slag te kunnen gaan. Het blad is erg toegankelijk voor een grote doelgroep door de maten die lopen van 34 tot en met 52. De uitgaves van het tijdschrift zelf vind je overigens ook terug in ons assortiment, naast een hele reeks andere bladen en (koffietafel)boeken. Bekijk eens onze volledige collectie!

Ook voor fournituren en tools kun je bij ons terecht!

Heb je de passende stof gevonden bij het patroon dat je zo mooi vind, maar heb je nu nog de juiste knopen nodig of een andere bijpassende sluiting? Ook daarvoor kun je natuurlijk bij Textielstad terecht! Wij hebben een enorm ruim aanbod aan fournituren. Ook voor tools en producten om je eigen naaimachine-collectie uit te breiden zit je bij ons goed.

Ben je door ons grote aanbod even de weg kwijt? Geen probleem! Zoek gemakkelijk online via onze zoekfunctie of het filter, of vraag ons om hulp. Dat kan telefonisch, via de chat of natuurlijk gewoon bij ons in de winkel. We zien je graag terug in Tilburg!

Less Information