Ring a Roses

Ring a Roses

Nu exclusief bij Textielstad: Deze stoffencollectie van Gütermann Ring a Roses. Een prachtige unieke collectie hoogwaardige stoffen. Met deze stoffen kun je alle kanten op: van casual tot chique en van sportief tot klassiek. Daarnaast zijn de stoffen makkelijk te verwerken, aangenaam om te dragen en de patronen zeer modern. Dankzij een unieke samenwerking tussen Burda en Gütermann heeft elke stof een patroon waardoor jouw creatie zo goed als gereed is: je hoeft 'm alleen nog te naaien. Ideaal toch?

CYBER WEEK
TOT-45% SALE OP RING A ROSES STOFFEN

More Information

Gutermann Ring a Roses

Velen zullen Gutermann kennen van het garen. Dit is niet meer weg te denken uit onze textielwereld. Maar wist jij dat Gutermann veel meer dan alleen dat is? Zo heeft Textielstad al jaren verschillende stoffen van Gutermann Ring a Roses in haar collectie en voegt daar nu deze unieke collectie aan toe. Vanzelfsprekend zoals je van Textielstad gewend bent: zeer scherp geprijsd. 

Hoe verwerk ik deze stoffen?

Deze collectie bestaat uit verschillende typen stoffen en elke stof kan dan ook anders worden verwerkt. Wist je dat je hierover altijd contact met ons mag opnemen? We helpen je graag en denken graag met je mee. Heb je inspiratie nodig voor het patroon? Op de productpagina van de stof helemaal onderaan vind je niet alleen bijpassende garen en voering, maar ook het patroon dat je ziet tussen de afbeeldingen. Bestel je de stof, voering en het patroon vandaag nog voor 20:00? Dan versturen wij je bestelling diezelfde dag nog. Kun je morgen meteen aan de slag!

Less Information