My-Image

My-Image

My Image is al jaren een populaire naam tussen de zelfmaakmodebladen. Het tijdschrift bevat de mooiste patronen om zelf mee aan de slag te gaan. Het leukste ervan is dat je de stoffen uit het blad terug kunt vinden in onze collectie. Hieronder op deze pagina vind je het aanbod, daarnaast zijn ze natuurlijk ook terug te vinden in onze winkel van maar liefst 2000 m2!

More Information

Van patroon, tot creatie!

Textielstad heeft een enorm ruim aanbod aan stoffen. Zo vind je bij ons dus ook allerlei stoffen terug die in diverse bladen worden getoond, waaronder de My Image. In dit blad vind je iedere editie bijna 20 patronen in de maten 34 tot en met 52 (XS tot en met 3XL). Het blad is erg toegankelijk door de werkbeschrijvingen die terug te vinden zijn in verschillende talen zoals Nederlands, Engels en Duits.

Het tijdschrift zelf kun je natuurlijk ook bij Textielstad verkrijgen.

Patronen kopen?

Ben je door ons grote aanbod even de weg kwijt? Geen probleem! Zoek gemakkelijk online via onze zoekfunctie of het filter, of vraag ons om hulp. Dat kan telefonisch, via de chat of natuurlijk gewoon bij ons in de winkel.

Heb je gevonden waarnaar je op zoek was? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie!

Less Information