Mathilda's Welt stoffen kopen

De stoffen van Mathilda’s Welt zijn nog vrij nieuw in ons assortiment merkstoffen. Ze zijn onderling prachtig te combineren voor kleding, deco en hobby-projecten. Deze stoffen zijn online te bestellen, maar natuurlijk ook te koop in onze fysieke winkel in Tilburg. Kom eens gezellig langs!

More Information

Wat maakt Mathilda’s Welt zo goed?

De stoffen van Mathilda’s Welt zijn van een super kwaliteit! Deze zijn gemaakt van een fijne poplin, zijn goed te wassen en blijven ook na meerdere wasbeurten erg mooi. In onze collectie hebben we verschillende dessins en kleuren voor bijvoorbeeld leuke blouses of jurkjes. Succes is gegarandeerd!

De meeste Mathilda’s Welt stoffen zijn gemaakt van 100 procent katoen. Dat heeft meerdere voordelen. Zo zijn katoenen stoffen warm in de winter, maar koel in de zomer doordat het goede warmtebegeleiders zijn. Daarnaast is het gemakkelijk in het onderhoud en erg sterk, en dus duurzaam. Waar je wel rekening mee moet houden is dat stoffen met natuurlijke vezels kunnen krimpen na de eerste wasbeurt. Wij adviseren daarom altijd om de stof voor het knippen te wassen, zo haal je de ergste krimp eruit en voorkom je teleurstellingen achteraf. Lees meer over het voorwassen van stoffen op onze blog.

Mathilda’s Welt stoffen kopen

Onze stoffen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 centimeter. Zowel online als in de winkel. Bestel je via onze webshop voor 20:00? Dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro zelfs gratis! Natuurlijk staan wij ook altijd voor je klaar in onze winkel in Tilburg met ons deskundige advies.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
  1. Flowers 26 items
  2. Fantasy 19 items
  3. Checks 4 items
  4. Dots 4 items
Less

53 Items

53 Items