Extra wide and room heigt

Extra wide and room heigt

Op onze interieurafdeling hebben we een groot aanbod aan deco-stoffen. Zo ook een ruime keus aan stoffen die minstens 280 centimeter breed zijn. Deze stoffen kunnen ook gekanteld worden verwerkt zodat je bijvoorbeeld gordijnen kunt maken in willekeurige breedte en met een naadloze aansluiting. We hebben een divers aanbod met zowel uni stoffen in verschillende kleuren als met printjes.

Bekijk onze hele collectie online of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel! Wij staan altijd voor je klaar met ons beste advies.

More Information

Het voorwassen van stoffen

Voordat je begint met het knippen van je nieuwe creatie adviseren wij altijd de stof voor te wassen. Zo haal je de ergste krimp eruit en voorkom je teleurstellingen achteraf. Wil je meer weten over het voorwassen van stoffen? Bekijk dan onze blog!

Extra brede decostoffen kopen?

Lastig kiezen uit zoveel aanbod? Vereenvoudig je zoektocht door gebruik te maken van het filter op de webshop. Twijfel je nog over je keuze, dan is er altijd de mogelijkheid om een stofstaaltje te bestellen. Natuurlijk kun je ons ook altijd om hulp vragen. Dat kan telefonisch, per mail of via de chat of bij ons in de winkel. Ben je er wel al uit wat je gaat bestellen? Plaats je bestelling dan voor 20:00, dan verzenden wij het dezelfde dag nog, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe creatie! Bestel je voor een bedrag hoger dan 50 euro, dan sturen we het zelfs gratis naar je op.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
 1. Flowers 5 items
 2. Animals 1 item
 3. Fantasy 5 items
 4. Panel & Border 6 items
 5. Checks 1 item
 6. Solid 58 items
Less
Fabric Type
 1. canvas 6 items
 2. Coarse woven 3 items
 3. cotton cloth 9 items
 4. flanel 4 items
 5. Inbetween 15 items
 6. linen 4 items
 7. molleton 1 item
 8. Net curtains 5 items
 9. sateen/satin 2 items
 10. tricot/jersey 7 items
 11. tulle/bobbin-net 15 items
 12. velvet 1 item
Less
Materials
 1. Elastane 4 items
 2. Cotton 25 items
 3. Linen 4 items
 4. Polyamide 1 item
 5. Polyesther 45 items
 6. Viscose 3 items
Less

78 Items

Page

78 Items

Page