Le Quilt

Le Quilt

Ben je op zoek naar mooie quiltstoffen, van de beste kwaliteit maar tegen de scherpste prijs? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres. Hieronder vind je ons uitgebreide assortiment aan quiltstoffen van het merk Le Quilt; meer dan honderd soorten! Door gebruik te maken van het filter kun je gemakkelijk je zoekopdracht verkleinen en zo snel en makkelijk vinden waarnaar je op zoek bent.

More Information

Wat is Le Quilt?

De stoffen van het merk Le Quilt worden gemaakt van 100 % katoen. Hierdoor zijn ze niet rekbaar wat een groot voordeel is bij het quilten. Bij rekbare stoffen bestaat er de kans dat de stoffen gaan trekken tijdens het naaien waardoor er een scheef patroon ontstaat. Daarnaast heeft katoen een langere levensduur dan veel andere stoffen, waardoor het niet alleen erg duurzaam is, maar waardoor je ook langer kunt genieten van je van je quiltcreatie. En wie wil dat nou niet na al dat werk?!

Ben je toch op zoek naar een andere soort stof? Kijk dan eens hier voor ons volledige stoffenassortiment.

Alles voor het quilten vind je hier!

Het belangrijkste verschil tussen patchwork en quilten is de tussenvoering. Ook deze vind je bij Textielstad. We hebben tientallen soorten waardoor er voor iedere creatie wel de juiste tussenvoering te vinden is. Voor alle overige toebehoren en accessoires kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Bekijk hier onze volledige quiltafdeling.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
  1. Flowers 30 items
  2. Animals 19 items
  3. Animal skins 1 item
  4. Fantasy 75 items
  5. Checks 11 items
  6. Stars 1 item
  7. Dots 6 items
  8. Stripes 11 items
Less

154 Items

Page

154 Items

Page