Kaffe Fasset

Kaffe Fasset

Kaffe Fassett is een bekende onder de quilters en decoratiehobbyisten. Kleur is zijn motto en dat is terug te zien in de ontwerpen van zijn stoffen. Heb je vragen over deze stoffen, of over het quilten zelf? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder. Zowel telefonisch als per mail of via de chat, en natuurlijk persoonlijk in onze winkel.

More Information

Wie is Kaffe Fassett?

Kaffe Fassett, wiens echte naam Frank Havrah Fassett is, is een Amerikaanse kunstenaar die bekend is geworden door zijn kleurrijke ontwerpen. Hij wordt zelfs de “kleurenpaus” genoemd! Hij combineert prachtige kleuren met grafische fantasievolle motieven die hij verwerkt in zijn quilts en de stoffen die hij voor die creaties ontwerpt.

Kaffe Fassett ontwerpt ook voor het Amerikaanse stoffenmerk Rowan, samen naast nog een aantal andere bekende kunstenaars en ontwerpers. Die stoffen vind je hier! Daarnaast kun je bij Textielstad ook terecht voor alle overige benodigdheden voor het quilten, zoals patroonboeken, naalden en tussenvoering.

Op zoek naar andere stoffen? Bekijk dan hier ons volledige stoffenassortiment.

Snel en voordelig quilten?

Bestel je jouw quiltstoffen of -attributen voor 20:00, dan doen wij onze uiterste best ervoor dat je morgen al aan de slag kunt! Je pakketje gaat dan dezelfde dag nog met de post mee. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Kun je niet alleen snel, maar ook nog eens voordelig, beginnen met je nieuwe quiltproject.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
  1. Flowers 3 items
  2. Fantasy 5 items
  3. Geometric 1 item
  4. Checks 1 item
  5. Dots 38 items
  6. Stripes 2 items
Less

50 Items

50 Items