Thread

Thread

Voor je gehele quiltcreatie kun je bij Textielstad terecht. Voor de patronen, het stof en de werkbeschrijvingen. Natuurlijk zijn de garen ook van essentieel belang. Op deze pagina vind je een selectie van de meest gebruikte quiltgarens. Bekijk het hele aanbod online, of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg van maar liefst 2000 m2!

More Information

Eindeloos aanbod aan quiltgaren!

Het aanbod van garen is door de jaren heen eindeloos geworden. Ook bij Textielstad hebben we hier een overvloed aan. Honderden kleurvarianten, in verschillende materialen en diverse diktes. Om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor je quiltcreatie hebben we hier de meest gebruikte quiltgarens bij elkaar gezet. Zit hier toch niet het garen tussen waar je naar op zoek bent? Dan kun je natuurlijk altijd verder kijken op onze reguliere garenafdeling. Hier vind je álle kleuren, soorten en maten garen die wij te bieden hebben.

Het juiste garen al gevonden, maar nu nog op zoek naar andere quiltaccessoires of -toebehoren om je project succesvol af te ronden? Kijk dan eens hier voor onze volledige quiltafdeling!

Quiltgaren kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Materials
  1. Cotton 16 items
Less

129 Items

Page

129 Items

Page