Books

Books

Op internet kun je tegenwoordig alles vinden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat tastbare boeken daardoor van mindere waarden zijn, misschien juist wel meer! Daarom besteden we bij Textielstad, naast een webshop, een online blog, een eigen YouTube-kanaal en sociale media, ook nog steeds genoeg aandacht aan fysiek leesmateriaal. Op deze afdeling vind je alles dat van belang kan zijn tijdens het quilten, of voor je interesse daarin. Want je vind niet alleen boeken boordevol tips & tricks, maar ook boeken met prachtige beelden van de mooiste quilts. Ook hartstikke leuk om inspiratie mee op te doen!

More Information

Boeken zijn nog altijd een perfect cadeau om iemand mee te verrassen! Anders hebben we natuurlijk ook altijd cadeaubonnen, dan weet je zeker dat je goed zit ;).

Boek of tijdschrift kopen?

Bestel je bij ons voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog mee gaat met de post! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige verzending.

Advies nodig? Textielstad helpt graag!

Heb je nog twijfels over welk boek het beste past bij jouw verzameling? Vraag ons dan gerust om advies, wij helpen je graag verder. We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat. En natuurlijk mag je altijd bij ons langskomen voor persoonlijk advies. Wij zien je graag verschijnen in Tilburg!

Less Information

2 Items

2 Items