Blazers

Blazers

‘Kleren maken de man!’ wordt vaak geroepen. Een goed passend blazer is daarbij een belangrijk onderdeel. Hieronder vind je de patronen van de mooiste blazers. Helemaal met een zelfgemaakt overhemd (patronen vind je hier) is je outfit gegarandeerd een succes!

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

More Information

Van patroon tot fournituren!

Zowel de professionals als de hobbyisten kunnen bij Textielstad terecht. Met het filter kun je patronen selecteren op moeilijkheidsgraad, merk, maat of het soort creatie. In ons assortiment hebben we de mooiste merken, zoals Burda, Vogue en Butterick.

Ben je op zoek naar een mooie stof die goed past bij het door jou gekozen patroon? Kijk dan eens hier, in onze collectie zijn er voor iedere creatie tientallen opties. Ook wat betreft fournituren is er genoeg keuze. Zo heb je alles voor jouw creatie onder één dak.

Advies nodig? Textielstad helpt!

Hulp of advies nodig bij je keuze in patronen, stoffen of fournituren? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via de chat of per mail. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom bij ons in de winkel in Tilburg. Tot snel! :)

Less Information
Shop By
Shopping Options
Used in
 1. Blazer 2 items
 2. Gilet 1 item
 3. Pantalon 2 items
Less
Size
 1. Size 44 2 items
 2. Size 46 2 items
 3. Size 48 2 items
 4. Size 50 2 items
 5. Size 52 2 items
 6. Size 54 1 item
 7. Size 56 1 item
 8. Size 58 1 item
 9. Size 60 1 item
Less

2 Items

2 Items