Simplicity

Op zoek naar Simplicity patronen? Dan ben je hier aan het goede adres! Bekijk hieronder ons volledige aanbod of kom eens langs. Bestel je voor 20:00? Dan wordt je pakketje vandaag nog verstuurd! Bij een bestelling vanaf 50 euro zelfs gratis ;).

Patronen van Simplicity zijn vaak met naadtoeslag. We adviseren je wel om altijd de instructie van een patroon goed na te lezen. Van Simplicity is de beschrijving altijd Engels, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

More Information

Wat is Simplicity?

Simplicity is een van de vier bekendste Amerikaanse patronenmerken. Het is in 1927 in New York opgericht en onderscheidde zich door meer eenvoudige en goedkopere patronen aan te bieden dan de andere merken. Textielstad heeft een groot aanbod van deze patronen met meer dan 300 verschillende patronen. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld, maar daarnaast hebben we ook diverse patronen in de categorie ‘zeer makkelijk’, ‘makkelijk’ en ‘moeilijk’.

In het assortiment zitten veel patronen die inspelen op de actuele mode, kinderkleding, avondkleding, historische kostuums, babykleding, woondecoratie en zelfs hondenkleertjes. Zit hier toch niet tussen waarnaar je op zoek bent? Kijk dan eens hier voor ons volledige aanbod patronen!

Advies nodig? Textielstad helpt verder!

Belangrijk is om er rekening mee te houden dat de patronen van Simplicity geen Nederlandstalige naaibeschrijving bevatten. Dit hoeft echt geen problemen op te leveren, er zit namelijk wel een Nederlands invoegblad met een algemene informatie over het werken met deze patronen bij. Mocht je er toch niet uitkomen en hulp nodig hebben, dan kun je natuurlijk altijd onze hulp inschakelen. We zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of via de chat. Daarnaast ben je ook welkom bij ons in de winkel voor persoonlijk advies.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Pattern for
  1. Toddler / Baby 8 items
  2. Boys 12 items
  3. Girls 29 items
  4. Men 23 items
  5. Women 304 items
  6. Various 8 items
Less
Color

358 Items

Page

358 Items

Page