La Maison Victor

Textielstad heeft naast duizenden soorten stoffen, garen, fournituren en alles (maar dan ook echt álles) voor je naaimachine, ook een ruim assortiment naaipatronen. Een van de merken die je bij ons terug vindt is La Maison Victor. Voor hun ontwerpen werkt het merk samen met diverse gerenommeerde Belgische modedesigners. Deze patronen zijn dankzij de duidelijke werkbeschrijvingen goed te volgen en zorgen voor een prachtig (en betaalbaar) eindresultaat.

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :)

More Information

Van beginner tot expert

Of je nu pas net begint of al een ervaren naai(st)er bent, met de patronen van La Maison Victor kun je altijd aan de slag. Ieder patroon is voorzien van een moeilijkheidsgraad. Op die manier kun je precies zien wat er van je wordt verwacht en welke kennis of techniek je nodig hebt voor het uitvoeren van het patroon. Daarnaast vind je ook alle aangegeven maten op één patroonblad, daardoor heb je alles bij elkaar.

Ben je op zoek naar een patroon van een ander merk? Kijk dan eens hier voor ons volledige overzicht!

La Maison Victor patronen kopen?

Loop je tegen problemen aan bij de uitwerking van het door jou gekozen patroon? Vraag ons dan gerust om hulp, wij helpen je graag verder! We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via onze social media kanalen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons langs te komen voor persoonlijk advies!

Bestel je voor 20:00? Dan sturen wij je La Maison Victor patroon dezelfde dag nog naar je toe. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Used in
  1. Blouse 1 item
  2. Jurk 2 items
  3. Rok 2 items
  4. Shirt 1 item
  5. Top 1 item
  6. Trui 1 item
  7. Tuniek 1 item
Less
Pattern for
  1. Boys 2 items
  2. Girls 2 items
  3. Women 4 items
Less
Color

7 Items

7 Items