Burda

Als je het hebt over een merk dat echt patronen heeft voor íedereen, dan heb je het over Burda. Ons Burda assortiment bestaat uit meer dan 700 patronen. Bekijk alle patronen hieronder online, of kom eens gezellig langs in onze winkel in Tilburg om de patronen daar uit te zoeken. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor alle stoffen en overige toebehoren die bij je patroon passen. Zo heb je alles onder één dak.

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

More Information

Burda patronen zijn voor iedereen!

In ons brede assortiment Burda-patronen zit ongetwijfeld voor ieder wat wils. Patronen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes, en baby’s en peuters. Zelfs voor accessoires zoals tassen en knuffels ben je op deze afdeling goed. Daarnaast is er ook voor bijna iedere maat aanbod. Voor diverse kindermaten, en voor de maten 32 tot en met 60.

Ben je pas net begonnen met het maken van kleding? Geen probleem! In dat geval hebben we in de categorie ‘zeer makkelijk’ en ‘makkelijk’ tientallen patronen. Ben je al wat meer ervaren? Dan kun je eens een kijkje nemen in de categorie ‘gemiddeld’ of ‘moeilijk’. Loop je tegen vragen of problemen aan tijdens de uitwerking dan kun je altijd bij ons terecht. Wij helpen je graag verder :).

Burda patronen kopen?

De patronen zijn zowel te verkrijgen in onze winkel van maar liefst 2000 m2, als online. Bestel je ze voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog opgestuurd wordt!

 

Less Information
Shop By
Shopping Options
Pattern for
  1. Toddler / Baby 34 items
  2. Boys 34 items
  3. Girls 97 items
  4. Men 46 items
  5. Women 485 items
  6. Various 46 items
Less
Color

714 Items

Page

714 Items

Page