Borduurmachines

Borduurmachines

Van professioneel borduurster tot hobbyist: bij Textielstad ben je aan het juiste adres voor jouw borduurmachine. Textielstad levert alleen top machines van het A-merk Bernina. Met de aanschaf van een Bernina ben je verzekerd van vele jaren plezier. En bij Textielstad helpen we je ook nog eens heel graag met het maken van de beste keuze! Heb je vragen? Neem contact met ons op. Ben je al klaar om te bestellen? Doe dit dan voor 20:00. Als wij de machine op voorraad hebben, heb je ‘m morgen in huis. Wil je meer weten? Lees hieronder verder.

More Information

Wat kan een borduurmachine?

Sommige machines kunnen alleen borduren, andere machines zijn combi machines en hiermee kun je dus naaien én borduren. Bij Textielstad hebben we combi machines van Bernina en Bernette. Van Bernette hebben we ook een machine die alleen kan borduren. De overeenkomst tussen al deze machine is dat borduren een eitje is met de standaard meegeleverde borduurmodule. Het grote LCD-scherm en de vele vooraf ingestelde steken bieden je een ontelbaar aantal mogelijkheden.

Een borduurmachine kopen?

Wij bij Textielstad begrijpen heel goed dat de aanschaf van een borduurmachine een lastige keuze kan zijn. Die keuze kan je alleen maar maken als je voldoende en juiste informatie tot je beschikking hebt. Daarom vertellen we je heel graag meer over de machines van Bernina en Bernette. In onze winkel laten we je graag zien hoe de machine werkt, maar ook telefonisch kunnen we je een hele hoop vertellen en uitleggen.

Less Information
Shop By

5 Items

5 Items