Thread Supplies

Textielstad heeft een enorm assortiment garen. Mocht je textiel toch willen verwerken zonder garen, dan hebben we ook diverse alternatieven. Bekijk de vervangers voor garen hieronder online, of kom eens gezellig langs bij onze winkel in Tilburg. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

More Information

Wat zijn garen-vervangers?

Het bekendste alternatief om textiel te verwerken zonder garen is textiellijm. Daarvan hebben we er twee in onze collectie. De Gütermann Creativ HT2 Textiellijm is bijzonder goed geschikt voor talloze textielsoorten zoals katoen, denim, linnen, wol en nog veel meer. Door de was bestendigheid voor temperaturen tot 90ºC is deze lijm geschikt voor het zomen van stoffen en het repareren van kleding. Daarnaast is de “Adhesive”-variant ook te gebruiken voor applicaties, tassen en portemonnee-sluitingen, meubelstoffen, hout, PVC en veel andere kunststoffen.

Werk je toch liever met garen dan met een bepaald alternatief? Bekijk hier ons volledige aanbod van garen!

Naast textiellijm vind je op deze pagina ook toebehoren zoals een garensnijder en zelfklevende tape. 

De hoogste kwaliteit en de beste service!

Bij Textielstad gaan we voor het beste van het beste. Daarom vind je bij ons niet alleen de beste kwaliteit, maar krijg je ook de beste service. Bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Yarn thickness
Yarn length (m)

15 Items

15 Items