Extra Strong Threads

Op zoek naar super-sterkgaren? Dan ben je bij Textielstad op de goede plek! Hier vind je extra sterk garen in diverse kleuren en tegen een scherpe prijs. Het gehele aanbod kun je hieronder bekijken maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons langs te komen. Wij staan altijd voor je klaar met ons beste en meest deskundige advies!

More Information

Wat is super-sterkgaren?

Als je met zwaardere stoffen aan de slag gaat, kun je er ook voor kiezen om extra sterk polyestergaren te gebruiken, ook wel super-sterkgaren of doorstik- of siersteekgaren genoemd. Deze wordt ook veel gebruikt bij knoopsgaten en decoratiestiksels.

Van het merk Gütermann hebben we dit garen met de naam Super Strong Threads, van het merk Amann hebben we super-sterkgaren onder de naam Extra Garen. Dit garen is ideaal voor bijvoorbeeld het naaien van jeansmateriaal of voor zwaar geweven stoffen zoals leer en canvas. Het is namelijk zeer scheurbestendig.

Hoe verwerk je super-sterkgaren?

Het is belangrijk om bij de verwerking van super-sterkgaren een grotere naald te gebruiken, vanaf dikte 75. Zo weet je zeker dat het garen soepel door de machine en de stof heen kan komen en de stof zo niet beschadigd. Daarnaast is het goed om je te realiseren dat niet iedere machine goed overweg kan met deze dikkere draadsoort en kun je deze alleen bovenop de machine gebruiken, dus niet in de spoel.

Snel en voordelig!

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog wordt verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Brand
  1. Amann 36 items
  2. Gutermann 44 items
Less

80 Items

Page

80 Items

Page