Cotton & Twill tape

Op zoek naar katoen- of keperband? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres! Met keuze uit meer dan honderd verschillende katoen- of keperbanden is er voor ieder wat wils. Bestel je voor 20:00? Dan wordt je bestelling vandaag nog verstuurd! Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro, dan sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe.

More Information

Wat is katoenband?

Katoenband is band dat multifunctioneel ingezet kan worden. Het kan recht geweven zijn of met een keperbinding, in dat geval wordt het keperband genoemd. Er bestaan verschillende variaties: soepel en zacht of extra sterk. Vaak wordt het ook decoratief gebruikt.

Wat is keperband?

Keperband is een sterk geweven katoenen band. De naam heeft het te danken aan de ingeweven ribben en strepen die op een keperbinding lijken. Dit soort band is erg sterk en niet elastisch. Het wordt veelal gebruikt voor het maken van lusjes, tassenhengsels of als afwerking langs beleggen en biezen. Het wordt daarnaast ook vaak gebruikt voor het verstevigen van stofranden en naden.

Toch op zoek naar een ander soort band? Bekijk ons hele aanbod!

Hulp nodig? Textielstad staat altijd voor je klaar!

Heb je vragen over welk soort band het beste past bij jouw creatie? Of heb je vragen over de verwerking ervan? Stel ze gerust aan ons! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat. Natuurlijk mag je ook altijd je vragen persoonlijk aan ons stellen bij ons in de winkel. Kom gezellig een keertje langs in Tilburg!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color

58 Items

58 Items