Bias Binding

Bias Binding

Textielstad heeft een ruim aanbod aan biaisband (ook wel geschreven als biasband) met een keuze uit bijna 300 verschillende soorten. Bekijk hieronder het gehele aanbod, of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel in Tilburg om de producten in het echt te bekijken.

More Information

Wat is biaisband?

Biaisband wordt gebruikt om kledingstukken om te zomen of om decoratief mee te kunnen werken. Het is een in drieën gevouwen reepje stof: een breder middenstuk met twee naar binnen gevouwen flapjes. Doordat de band schuin geweven is kan het mee rekken.

Daarnaast is het met biaisband mogelijk mooi afgewerkte ronde zomen te maken in bijvoorbeeld de hals of mouwopeningen doordat de stof mee rekt. Biaisband kan zo ingezet worden dat het van buitenaf bijna onzichtbaar is. Maar het kan ook decoratief gebuikt worden in een zichtbare rand.

Biaisband zelf maken

Zit de biaisband waar je naar op zoek bent er niet tussen? Dan kun je heel gemakkelijk een biaisband maken naar jouw eigen smaak. Dit kun je het beste doen met de biaisbandvormer van het merk Prym. Of kijk anders hier eens verder naar de rest van ons aanbod dat bestaat uit diverse band en lint.

Biaisband kopen?

Wel het biaisband gevonden waar je naar op zoek was? Bestel hem dan voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat het vandaag nog verzonden wordt. Dan kun jij zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe creatie. Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro versturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis. Snel en voordelig!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Brand
  1. Prym 151 items
  2. Dox 14 items
Less

208 Items

Page
Color

208 Items

Page
Color