Sewing baskets

Sewing baskets

Overzicht is altijd fijn! Zeker als je naaihobby een beetje uit de hand gelopen is (wat wij volledig begrijpen) en de scharen, centimeters en spelden je om de oren vliegen. Een naaimand is daarvoor de perfecte oplossing. Zo heb je al het naaigerei in één keer bij elkaar en kun jij de volgende keer lekker doorwerken aan dat mooie jasje. Want zeg nou eerlijk: dan doen we veel liever in plaats van steeds op zoek te moeten naar die liniaal of die fijne spelden, toch?

More Information

Naaimanden bij Textielstad

Naaimanden hebben wij Textielstad in vele maten en in vele kleuren. En voor degene die echt op zoek is naar iets bijzonders, hebben we ook nog vele verschillende designs. Streepjes, stipjes, printjes, noem maar op.

De voordelen van een naaimand

Het handige aan een naaimand is dat het niet alleen makkelijk te vervoeren is, maar dat er aan de binnenkant verschillende vakje zitten die je er in of er uit kunt halen zodat je zowel grotere accessoires als kleine benodigdheden makkelijk kunt opbergen.

Toch op zoek naar een ander opbergsysteem? Bekijk ons hele aanbod aan opbergmogelijkheden hier.

Naaimanden kopen?

Bij Textielstad bestel je je opbergmanden het snelst en het voordeligst! Voor 20:00 is diezelfde dag nog verzonden, en is je bestelling boven de 50 euro? Dan wordt het zelfs gratis verstuurd! Twijfel je nog over je keuze en weet je niet zeker welke het meest geschikt is voor jouw naaigerei? Kom gerust een keertje langs om de naaimanden in het echt te bekijken, of stel je vragen online of telefonisch. Wij helpen je graag verder :).

Less Information

23 Items

23 Items