Measuring Tools

Meten is weten wordt wel eens geroepen. En daar is natuurlijk niks aan gelogen. Zeker bij het maken van kleding is een nauwkeurige afmeting soms heel belangrijk. Textielstad heeft daarvoor een heel ruim assortiment aan linialen, sjablonen en centimeters.

More Information

Divers aanbod aan meetinstrumenten

Textielstad heeft om te beginnen diverse linialen. We hebben veel verschillende afmetingen, zowel vierkante als rechthoekige. De meesten zijn universeel. Daarnaast hebben we ook linialen met een specifieke functie zoals strijklinialen, flexibele booglinialen en bijvoorbeeld een quilting zoomliniaal.

Naast een breed assortiment linialen hebben we ook veel verschillende centimeters, van diverse lengtes. Daarnaast hebben we ook rolcentimeters in onze collectie.

Naast tools om te meten, vind je op deze pagina ook sjablonen. Deze sjablonen zijn te gebruiken bij het quilten. We hebben een divers aanbod met allerlei figuren. Van hartjes tot sterren en van bloemen tot dieren.

Centimeter of sjabloon kopen?

Heb je het juiste meetinstrument gevonden dat voldoet aan jouw wensen en eisen? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog mee gaat met de post. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe.

Heb je nog niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Laat het ons weten!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Brand
  1. Clover 3 items
  2. Gutermann 1 item
  3. Prym 68 items
  4. SewMate 2 items
Less

77 Items

Page

77 Items

Page