Veiligheidsspelden

Textielstad heeft verschillende soorten veiligheidsspelden, in verschillende maten in de kleuren goud, zilver of zwart. Bekijk ze allemaal hieronder online of kom een keertje langs bij ons in de winkel om ze in het echt te bestuderen. Wij zijn zes dagen per week open en staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

More Information

Waarvoor zijn veiligheidsspelden geschikt?

Veiligheidsspelden werden vroeger voornamelijk gebruikt bij het bevestigen van luiers. Tegenwoordig worden ze meer als een tijdelijke oplossing kapotte kleding gebruikt, of als bevestigingsmiddel voor decoraties zoals corsages. De veiligheid bestaat eruit dat de punt van de speld veilig in het kapje verborgen zit.

Textielstad heeft veiligheidsspelden in diverse verpakkingen. Van 1000 stuks tot 12 stuks per verpakking. Deze zijn allen van het merk Prym, wat bekend staat om hun voortreffelijke kwaliteit. Karakteristiek is de uitmuntende verwerking en hun prettige hanteerbaarheid.

Toch op zoek naar andere spelden? Bekijk dan ons volledige, uitgebreide assortiment.

Snel en voordeling bij Textielstad!

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit gaat. Is je bestelbedrag minimaal 50 euro? Dan sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag! ;)

Heb je een suggestie of vragen over veiligheidsspelden? Laat het ons weten! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in Tilburg.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color

41 Items

41 Items