Studs

Ben je op zoek naar studs? Dan ben je bij Textielstad aan het goede adres! Bekijk hieronder ons aanbod van dit type decoratie, of kom gewoon gezellig een keertje langs bij onze winkel in Tilburg om alles in het echt te bekijken.

More Information

Wat zijn studs?

Studs is een vorm van decoratie waarmee je gemakkelijk je outfit een unieke draai kunt geven. Studs hebben een wat stoerdere uitstraling, en passen goed bij bijvoorbeeld een biker-look. Textielstad heeft studs met de gangbare vierkante vorm, maar ook in andere vormen zoals een schedel.

Studs zijn heel gemakkelijk te bevestigen op kleding. Er zijn verschillende soorten studs. Je hebt varianten die je met lijm kunt aanbrengen, of die je vast kunt strijken. Maar je hebt ook studs met pinnetjes, die moet je dan voorzichtig door je kleding heen duwen en aan de achterkant dicht vouwen.

Toch liever strass- of hotfix-steentjes? Kijk eens hier naar ons volledige aanbod!

Hulp nodig? Textielstad staat voor je klaar!

Ondanks dat studs heel gemakkelijk aan te brengen zijn, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je tegen vragen of problemen aan loopt. Heb je hulp nodig? Laat het ons gerust weten, dan helpen wij je graag verder! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat, of kom eens bij ons langs. Wij zijn zes dagen per week geopend en staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Brand
  1. Prym 2 items
Less

4 Items

4 Items