Drukknopen zwaar

Voor zowel de kleine projecten als de grote projecten kun je bij Textielstad terecht, met wat voor type materiaal je dan ook werkt. Daarbij is het wel belangrijk dat je kiest voor de juiste sluiting dat past bij het desbetreffende materiaal. Ga je voor zware stoffen? Kies dan ook een stevige sluiting. Daarvoor ben je op deze pagina aan het juiste adres!

More Information

Hoe bevestig je naaivrije drukknopen?

Op deze pagina vind je alle naaivrije drukknopen die vallen onder de categorie ‘zwaar’. Deze gebruik je bijvoorbeeld voor projecten als sportcreaties, tentzeil of dergelijke. Deze naaivrije drukknopen bevestig je niet met naald en draad maar met de bijgeleverde tools (met uitzondering van de navulverpakkingen), een Vario-tang of een ergonomische drievoet. Welke tool geschikt is voor de door jou gekozen knoop, staat aangegeven bij het product door middel van een aantal icoontjes.

De bijgeleverde tool en de ergonomische drievoet gebruik je in combinatie met een hamer. Hiervoor kun je het beste de speciale knutselhamer gebruiken. Deze is ontworpen voor dit soort projecten, gemaakt van rubber en geeft daardoor niet af en zal daardoor ook niks beschadigen.

Snel en voordelig naaivrije drukknopen bestellen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt, bij een bestelling vanaf 50 euro doen we dat zelfs gratis! Zo kun je niet alleen snel, maar ook nog eens voordelig aan de slag met je nieuwe creatie :).

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color

8 Items

8 Items