Drukknopen mini

Voor iedere creatie kun je bij Textielstad terecht, van A tot Z. Dus of je nu op zoek bent naar een patroon om je project mee te beginnen, of juist een kleine sluiting voor de laatste details: wij hebben het allemaal. Zo hebben we ook tientallen verschillende (naaivrije) drukknopen. Op deze pagina vind je diverse naaivrije mini drukknopen. Bekijk het aanbod hier online, of kom eens langs in Tilburg om ze in het echt te bekijken.

More Information

Hoe bevestig je naaivrije mini drukknopen?

De naaivrije mini drukknopen zet je op dezelfde manier in je kledingstuk zoals je bijvoorbeeld de jersey drukknoop erin zet; met de bijgeleverde tool en een hamer, de Vario-tang of de ergonomische drievoet. Bij de mini drukknopen wordt een malletje bijgeleverd dat je in combinatie moet gebruiken met de door jou gekozen tool. Let er wel op dat het desbetreffende malletje niet geleverd wordt bij de navulverpakkingen.

In ons assortiment hebben we daarnaast ook een speciale knutselhamer die ontworpen is voor dit soort projecten. Zo geeft hij geen kleur af en beschadigd hij het materiaal niet.

Hulp nodig? Textielstad helpt verder!

Ondanks dat onze producten er op ontworpen zijn om ze zo gemakkelijk mogelijk te gebruiken, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je tegen problemen of vragen aan loopt. Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht! Wij helpen je graag verder :). We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat. Daarnaast staan we zes dagen per week in onze fysieke winkel voor je klaar om je persoonlijk te voorzien van advies.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color

2 Items

2 Items