Drukknopen ColorSnaps

Drukknopen ColorSnaps

Textielstad heeft een breed aanbod aan drukknopen, in rustige onopvallende kleuren maar juist ook in opvallende felle kleuren. Deze worden Colorsnaps (ook wel Kam snaps) genoemd. Hieronder vind je de hele collectie online, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel om ze in het echt te komen bekijken. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies!

More Information

Wat zijn colorsnaps?

De Colorsnaps drukknopen hebben een lichte sluitkracht en zijn volledig gemaakt van kunststof. Ze zijn te verkrijgen in tientallen kleuren, van zwart tot knalgeel en zelfs parelmoer, en in diverse vormen. Zo hebben we gewone ronde Colorsnaps drukknopen, maar ook in vrolijke figuurtjes zoals zonnetjes, hartjes of sterretjes. Alle normale knoopjes, ongeacht in welke vorm of kleur, hebben een diameter van 12,4 millimeter en zijn verpakt per 30 stuks, de ColorSnaps Mini hebben een diameter van 9mm en zijn verpakt per 36 stuks.

Textielstad levert alleen het beste van het beste en biedt daarom de Colorsnaps van Prym aan. Dit bedrijf staat bekend om hun kwalitatief goede producten. Eveneens biedt Textielstad de Vario-tang van Prym aan. Met dit gereedschap en in combinatie met het speciale opzetstukje voor de Colorsnaps zijn de knopen gemakkelijk te bevestigen.

Toch op zoek naar een ander soort knoop? Bekijk dan eens ons volledige, uitgebreide assortiment.

Colorsnaps kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog mee gaat met de post. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe project ;).

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color

78 Items

Page

78 Items

Page