Dress

Voor ieder kledingstuk heeft Textielstad een passende rits. Zo ook voor jurken. Bekijk online alle verschillende ritsen uit ons assortiment, of kom ze in het echt bekijken bij onze winkel. Heb je vragen over een rits? Stel ze gerust! Wij helpen je graag verder, zowel telefonisch, per mail of chat, als persoonlijk bij ons in Tilburg of tijdens een van onze workshops.

More Information

Ruime keus aan ritsen!

Textielstad heeft enorm veel ritsen in de aanbieding. Of je nu een broek maakt, een jas of jurk, bij ons kun je altijd terecht. Voor de verwerking van een rits in een jurk is het vaak een vereiste dat dit subtiel gebeurt. Daarom is de vertanding van onze jurken ritsen maar 4 millimeter. Daarnaast hebben we natuurlijk ook blinde ritsen voor het allermooiste resultaat. Voor de verwerking hiervan is het wel belangrijk dat je in het bezit bent van een blinde ritsvoetje.

De ritsen die het meest geschikt zijn voor jurken zijn niet-deelbaar. De lengtes uit ons assortiment variëren van minimaal 20 centimeter tot maximaal 60 centimeter, zo kun je bij ons terecht voor zowel korte als lange jurken. Ook de keus in kleur is groot!

Rits kopen?

Bestel je rits voor 20:00! Dan wordt het diezelfde dag nog naar je opgestuurd. Bij een bestelling vanaf 50 euro doen we dat zelfs gratis. Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige aankoop!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Color
Less
Zipper Length
  1. 20 cm 1 item
  2. 22 cm 52 items
  3. 25 cm 55 items
  4. 30 cm 55 items
  5. 40 cm 55 items
  6. 50 cm 55 items
  7. 60 cm 95 items
Less
Brand
  1. Prym 276 items
  2. Opti 92 items
Less

368 Items

Page

368 Items

Page