De Nieuwste fournituren

Op deze pagina vind je al onze nieuwste fournituren. Textielstad heeft de grootste fournituren collectie van Nederland en omgeving! We updaten deze pagina zeer regelmatig zodat jij altijd keuze hebt uit de nieuwste fournituren van de laatste trends.

More Information

Bij Textielstad altijd de beste kwaliteit!

Bij Textielstad bezoeken we wereldwijd de grootste stoffen- en fourniturenbeurzen. Zo zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen om het creëren van je textielcreatie nog leuker en makkelijker te maken. Daarbij houden we altijd rekening met de kwaliteit van de producten. Wij kiezen alleen voor het beste en hebben daarom altijd alleen maar A-merken in onze collectie. Merken waarvan we zeker weten dat het 100 % goed is. Zo ben jij met je creatie altijd verzekerd van succes.

Snel en voordelig fournituren kopen?

Bij Textielstad heb je niet alleen keuze uit het ruimste assortiment met de beste merken, maar ben je ook verzekerd van een snelle en voordelige verzending. Bestel je voor 20:00, dan zorgen wij er namelijk voor dat je pakketje diezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling met een minimaal aankoopbedrag van 50 euro, versturen we het zelfs gratis! Kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe project :).

Blijf altijd up to date!

Wil jij helemaal up to date blijven van de nieuwste fournituren? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van alle nieuwe trends en de nieuwe aanwinsten in ons assortiment.

Less Information

120 Items

Page

120 Items

Page