Specials

Goed gereedschap is het halve werk! Zo zijn goede stofscharen van groot belang, maar er zijn nog veel meer type scharen die goed van pas kunnen komen tijdens het creëren van kleding. Dit soort scharen valt onder de categorie ‘speciale scharen’. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment. Bestel je voor 20:00? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Bij een aankoopbedrag vanaf 50 euro, sturen we het zelfs gratis naar je op.

More Information

Wat zijn speciale scharen?

In de categorie Speciale Scharen vallen tools als een klapschaar, een pincetschaar en een knoopsgat-schaar. We lichten ze hieronder nog eens toe.

Klapschaar: In principe is dit een normale schaar, maar met een opvouwbare functie zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis.

Pincetschaar: Een schaartje met een hele fijne punt, geschikt voor heel fijn werk. Werkt als een pincet doordat het automatisch terugveert.

Knoopsgat-schaar: De naam zegt het natuurlijk al, deze schaar is er speciaal voor om knoopsgaten in te knippen.

Toch op zoek naar een ander type schaar? Bekijk hier dan ons volledige aanbod!

Speciale scharen kopen?

Lastig kiezen tussen al die tools? Gebruik onze filter om je zoekopdracht te vereenvoudigen en zo snel je resultaat te kunnen vinden. De perfecte schaar voor jouw project al gevonden? Bestel hem dan snel, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Heb je nog vragen over de bepaalde scharen? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder :).

Less Information

5 Items

5 Items