Twill

Textielstad heeft het grootste aanbod modestoffen en fournituren van Nederland. We hebben dan ook voor ieder wat wils. Voor de wat stoerdere creaties is keperstof een zeer geschikte keuze. Bekijk het aanbod hieronder of kom gezellig een keertje langs!

More Information

Wat is keperstof?

Keperstoffen worden gemaakt van een keperbinding. De bekendste keperstof is waarschijnlijk de denim waar de meeste spijkerbroeken van gemaakt worden. Dit weefsel is zeer sterk, scheurvrij en onderhoudsarm. Je herkent het aan de lijnen die schuin over de stof lopen.

Veel keperstoffen worden gemaakt van katoen, al zijn er tegenwoordig ook veel varianten die bestaan uit een mix. Bijvoorbeeld van katoen met spandex of elastan, waardoor er een rek in de keperstof ontstaat. Dit kan het draagcomfort verhogen. Van nature is keper een stevige stof met een vaste grip, daardoor is het wel gemakkelijk te verwerken. Voor de verwerking ervan adviseren we een universele naaimachinenaald met dikte 80-100. Ga je voor een elastische keperstof? Dan raden we een stretchnaald aan.

Toch op zoek naar een andere stof? Kijk dan hier voor de rest van onze collectie.

Keperstof kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel én voordelig aan de slag met je nieuwe creatie!

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
 1. Fantasy 9 items
 2. Panel & Border 2 items
 3. Checks 23 items
 4. Dots 9 items
 5. Stripes 6 items
 6. Solid 157 items
 7. Pinstripe 6 items
Less
Fabric Type
 1. chambray 4 items
 2. crêpe 1 item
 3. denim 9 items
 4. gabardine 7 items
 5. pinstripe 6 items
 6. Scuba 5 items
 7. silk 1 item
 8. twill 212 items
Less
Materials
 1. Elastane 68 items
 2. Elastomer 3 items
 3. Cotton 66 items
 4. Linen 4 items
 5. Polyacryl 13 items
 6. Polyamide 9 items
 7. Polyesther 152 items
 8. Spandex 68 items
 9. Viscose 98 items
 10. Wool 3 items
Less

212 Items

Page

212 Items

Page