Nicky Velour

Op zoek naar een comfortabele, zachte en rekbare stof? Nicky Velours heeft het allemaal! Bekijk ons aanbod hieronder. Gebruik zo nodig het filter om je zoekopdracht te vereenvoudigen.

More Information

Wat is nicky velours?

Nicky Velours is een tricot stof waarvan de lussen zijn afgeschoren. Hierdoor ontstaat een velours achtige pool die de stof lekker zacht maakt. Daarnaast is dit type stof rekbaar en erg comfortabel. Het wordt daarom niet alleen veel gebruikt voor huispakken, maar ook voor het maken van babykleding en zachte knuffeldieren.

Op zoek naar een andere stof? Kijk dan eens hier naar de rest van onze collectie of kom gezellig een keertje langs om alle stoffen in het echt te bekijken.

Het verwerken van nicky velours

Nicky Velours is erg elastisch waardoor het wat lastiger te verwerken is. Het kan bijvoorbeeld gaan rekken onder het naaimachinevoetje waardoor er ‘lubberende’ naden kunnen ontstaan. De ideale oplossing hiervoor is een boventransportvoet. Hulp nodig? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder!

Nicky velours kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
  1. Animal skins 5 items
  2. Fantasy 1 item
  3. Stripes 1 item
  4. Solid 7 items
Less
Materials
  1. Cotton 14 items
  2. Polyesther 14 items
Less

14 Items

14 Items