Kant Stof

Op zoek naar kant stoffen? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres. Hier vind je het breedste aanbod van modestoffen, decoratie- en interieurstoffen. Bekijk hieronder het volledige aanbod, of kom gezellig een keertje langs bij ons in Tilburg om alle stoffen in het echt te bekijken. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies!

More Information

Wat is kant?

Kant is een stof van een fijn en licht weefsel, breisel of vlechtwerk dan bestaat uit dunne katoenen draden met opengewerkte of opgelegde patronen. Er zijn veel soorten kant, in uni-kleuren, met pailletten of met glanseffect bijvoorbeeld.

Voor het maken van kant worden verschillende materialen gebruikt. Zo zijn er kanten stoffen van katoen of zijde, maar de meeste worden gemaakt van polyester. Dat kan verschil maken of er stretch of geen stretch in het kant zit.

Toch op zoek naar een andere stof? Kijk dan eens op deze pagina voor de rest van onze collectie!

Kant stoffen kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie.

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
 1. Flowers 67 items
 2. Fantasy 9 items
 3. Paisley 3 items
 4. Panel & Border 2 items
 5. Stripes 4 items
 6. Solid 40 items
Less
Fabric Type
 1. chenille 6 items
 2. Cotton 3 items
 3. lace 125 items
 4. spangles fabric 2 items
 5. tricot/jersey 1 item
 6. tulle/bobbin-net 3 items
Less

125 Items

Page

125 Items

Page