Embroidery

Broderie stoffen zijn opengewerkte, geborduurde stoffen, al dan niet met een randmotief. De stoffen zijn vaak gemaakt van batist, maar kunnen ook van andere kwaliteiten zijn. Bij Textielstad hebben we verschillende motieven en kleuren in de collectie. Zoek gemakkelijk via de filter in de webshop of kom gezellig een keertje langs! Heb je jouw ideale stof al online gevonden? Bestel hem dan snel! Voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden, zo kun jij snel beginnen aan je nieuwe creatie.

More Information

Wat zijn broderie stoffen?

Broderie stoffen hebben mooie en unieke opengewerkte borduursels. Deze vorm van versiering is al ontzettend oud, er zijn zelfs borduursels terug gevonden uit de 3e eeuw voor Christus. Afhankelijk van de uitwerking past een broderie stof bij iedere uitwerking; romantisch, speels of juist modern. Natuurlijk is broderie ook heel goed te combineren met andere stoffen. Kijk voor ons gehele assortiment hier!

Broderie stoffen kopen?

Twijfel je nog over de keuze van je stoffen? Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel in Tilburg om de stoffen in het echt te bekijken, daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies! Niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Geen probleem. Er is altijd de mogelijkheid om een stofstaaltje te bestellen. Heb je uiteindelijk je definitieve keuze gemaakt, en bestel je voor meer dan 50 euro? Dan wordt je bestelling gratis verzonden! Zo bestel je bij Textielstad altijd voordeling én snel. Want voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden :).

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Motive
  1. Flowers 13 items
  2. Fantasy 1 item
  3. Solid 46 items
Less
Fabric Type
  1. broderie anglaise 60 items
  2. poplin 1 item
  3. tricot/jersey 48 items
Less
Materials
  1. Elastane 33 items
  2. Cotton 57 items
  3. Polyesther 34 items
  4. Viscose 1 item
Less

60 Items

60 Items