Spotted

Spotted

Tijdschriften en zelfmaakmodebladen staan vol met leuke patronen en bijbehorende stofjes. Veel van die stoffen bieden wij aan in onze collectie. Een selectie hiervan vind je op deze afdeling. Ben je op zoek naar een bepaalde stof die je nog niet hebt kunnen vinden? Maak je zoektocht gemakkelijker door het filter te gebruiken op onze website, of kom natuurlijk gewoon gezellig langs bij ons in de winkel van maar liefst 2000 m2!

More Information

Welke stoffen vind ik op deze afdeling?

Textielstad heeft stoffen in het assortiment die onder andere terug te vinden zijn in het tijdschrift My Image. Het jongste zelfmaakmodeblad van Nederland met iedere uitgave een twintigtal aan patronen, toegankelijk voor een grote doelgroep door de maten die lopen van 34 tot en met 52. Daarnaast bieden we ook stoffen aan van creaties uit B-Trendy, een zelfmaakmodetijdschrift voor kinderen van 1 tot en met 13 jaar. Deze tijdschriften zelf biedt Textielstad overigens ook aan. Tevens heeft Textielstad een prachtige serie van Gütermann ring a roses in het assortiment. Ook deze stoffen, met de mooiste combinaties, vind je op deze pagina terug.

Ook voor fournituren en tools kun je bij ons terecht!

Heb je de juiste stof bij het patroon gevonden maar ben je nu op zoek naar een bijpassende rits of knopen? Ook daarvoor kun je natuurlijk bij Textielstad terecht! Wij hebben een enorm ruim aanbod aan fournituren. Ook voor tools en producten om je eigen naaimachine-collectie uit te breiden kun je bij ons terecht.

Ben je door ons grote aanbod de weg even kwijt? Geen probleem! Zoek gemakkelijk online via onze zoekfunctie of het filter, of vraag ons om hulp. Dat kan telefonisch, via de chat of natuurlijk gewoon bij ons in de winkel. We zien je graag terug in Tilburg!

Less Information