Knitting & Crocheting

Naast textiel en ontelbaar veel toebehoren voor je naaimachine, hebben we bij Textielstad ook alles voor je brei- of haakcreatie. Voor ieder project en elk budget is er passend garen beschikbaar in vele kleuren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor alle accessoires, zoals veiligheidsoogjes, neusjes en breiritsen.

More Information

Alleen de beste kwaliteit!

Met het gebruik van de juiste naalden en accessoires bereik je het mooiste eindresultaat. Daarnaast werkt het ook een stuk sneller, makkelijker en vooral plezieriger. Kwaliteit speelt daarin ook een grote rol. Daarom bieden wij alleen het beste van het beste aan. In onze collectie vind je merken zoals Rico, Annell, Lang Yarns en Phildar.

Hulp nodig? Textielstad staat voor je klaar

Heb je vragen over welk garen of welke tools het beste passen bij jouw project dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar, per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons langs te komen in de winkel. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Snel en voordelig

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog mee gaat met de post. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Less Information
Shop By
Shopping Options
Color
Brand
  1. Annell 340 items
  2. Clover 3 items
  3. Prym 603 items
  4. ArtBin 1 item
  5. Lang Yarns 357 items
  6. Phildar 98 items
  7. Rico Design 213 items
  8. SewMate 4 items
Less

1619 Items

Page

1619 Items

Page